For ansatte Brukernavn:

Passord:50 tallet

60 tallet

70 tallet

80 tallet

90 tallet

2000 tallet

Om oss

Lomundal Transport AS, med hovedsete på Kyrksæterøra, disponerer i dag nærmere 40 kjøretøyenheter. Selskapet har spesialisert seg blant annet på transport av stål på åpne semitrailere. Ellers behersker vi de fleste typer transportoppdrag med åpne og lukkede vogntog, spesialbiler og tankbiler.

.....men det var slik det begynte
I august 1953 tok Ellef J. Lomundal beslutningen om å prøve å livnære seg av langtransport. Den første turen gikk fra Trondheim til Oslo og besto av et lass med sinkavfall fra Trondheim Jerninustri.

Etter hvert ble sønnen John, Bjørn og Øyvind med i driften, og flere biler ble satt i trafikk. Bedriften vokste jevnt og trutt, og opp gjennom årene er det opparbeidet mange gode og langsiktige kundeforhold til flere store aktører.

I dag eies og drives bedriften av barnebarna Solveig og Karl Øyvind. Sammen med datterselskapet Gas Trans Hemne AS, teller vi i dag nærmere 40 bilder og 50 ansatte, som står på for å yte best mulig service til våre kunder.

Vi kan også ta med..
Vi har med vår fartstid i transportbransjen opparbeidet oss et velrenommert og godt kundeforhold til våre faste kunder, og vi strekker oss langt for å nå felles mål sammen med kunden. Ovenfor nye kunder tør vi påstå at Lomundal Transport AS vil oppleves som et stabilt og seriøst firma.

Det er erfarne medhjelpere i alle ledd og en moderne godt utstyrt bilpark som til en hver tid sørger for en trygg og sikker transport fra A til Å.

I tillegg til kjernevirksomheten, har vi også tilleggsfunksjoner som eget autorisert bilverksted, egne kurslokaler hvor vi kurser og etterutdanner egne og eksterne sjåfører. Vi nevner Yrkessjåførdirektivet med krav til etterutdanning hvert 5 år, ADR kurs for å kunne frakte farlig gods (tankbil) og truckførerkurs i klasser opp til 10 tonn.

Dette til sammen gjør Lomundal Transport AS til et solid, stabilt og framtidsrettet firma. Ta gjerne kontakt via mail, telefon, fax, eller rett og slett ta en tur innom oss på kontoret.

MVH
Karl Øyvind Lomundal
Daglig Leder