Nyhet

Gullklokke og medalje

Under årets julebord på Hotell Koselig, hadde vi gleden av av å gjøre stas på 2 lojale kollegaer.

Ivar Braseth – Gullklokka

Ivar ble ansatt i Lomundal Transport den 08.08.1994.

Ivar ble tidlig med i datterselskapet Gas Trans Hemne AS, ble bokstavelig «ansatt» ved et uhell – eller rettere sakt – på grunn av et uhell. På den tida Gas Trans Hemne skulle starte opp, var Ivar sykmeldt med en stor skade i et kne, etter å ha bommet på hoppkanten eller unnarennet under et skikrenn i påsken det året.

Mens han gikk sykmeldt, ble han med det første kullet som reiste til Bergen for å få opplæring på ADR-tank.

Det ble raskt mer og mer arbeid i Gas Trans, og Ivar hoppet formelt over fra Lomundal Transport til Gas Trans allerede 01.01.2000, og har siden da vært ansatt i Gas Trans.

Ivar står på sent og tidlig, ørsk og helg, og har gjort – og fortsatt gjør en stor innsats for Gas Trans Hemne. Etter 25 år som trofast medarbeider, vil vi vise vår takknemlighet for innsatsen og lojaliteten, og gi Ivar en vel fortjent gullklokke – nummer 8 i rekken for Lomundal Transport.

Arne Kristian Lomundal – Medalje for lang og tro tjeneste

Arne K. ble ansatt i Lomundal Transport 01.10.1989, og kjørte i mange år langtransport både i inn- og utland. Etter hvert gikk han over til lokal kjøring med tankbil, med transport av melk/myse. 01.06.2004 ble han «overflyttet» til datterselskapet Gas Trans Hemne AS, og har vært der siden. Så i dag kan vi si at han har kjørt 15 år i Lomundal Transport og 15 år i Gas Trans Hemne, og mottar derfor medaljen for lang og tro tjeneste.

Etter 30 år som trofast ansatt i en og samme samme konsern, er det en glede å dele ut en høythengende pris til en lojal kollega. I Lomundal Transport har det kun skjedd 3 ganger før, og det i løpet av en over 65 år lang historie.

 

Gratulerer til dere begge, og takk fantastisk innsats over mange år!