Om oss

Lomundal Transport AS, med hovedsete på Kyrksæterøra, disponerer i dag nærmere 40 lastebiler, og har en årlig omsetning på over 100mnok. Selskapet har spesialisert seg blant annet på transport av stål på åpne semitrailere og transport av farlig gods. Ellers behersker vi de fleste typer transportoppdrag med åpne og lukkede vogntog, spesialbiler og tankbiler.

Stolt historie
I august 1953 tok Ellef J. Lomundal beslutningen om å livnære seg av langtransport, etter å ha drevet med lokaltransport i nærmere 10 år. Den første langturen gikk fra Trondheim til Oslo og besto av et lass med sinkavfall fra Trondheim Jerninustri.

Etter hvert ble sønnene John, Bjørn og Øyvind med i driften, og flere biler ble satt i trafikk. Bedriften vokste jevnt og trutt, og opp gjennom årene er det opparbeidet mange gode og langsiktige kundeforhold, til flere store kunder.

I dag eies og drives bedriften av  Solveig- og Karl Øyvind Lomundal. Sammen med datterselskapet Gas Trans Hemne AS, teller vi i dag nærmere 40 lastebiler og 50 ansatte, som hver dag gir alt for å yte best mulig service for våre kunder.

Kompetanse i førersete 
Vi har med vår fartstid i transportbransjen opparbeidet oss et velrenommert og godt kundeforhold til våre faste kunder, og vi strekker oss langt for å nå felles mål sammen med kunden. Ovenfor nye kunder tør vi påstå at Lomundal Transport AS vil oppleves som et stabilt og seriøst firma.

Det er erfarne medarbeidere i alle ledd, og en moderne godt utstyrt bilpark som til en hver tid sørger for en trygg og sikker transport.

I tillegg til kjernevirksomheten, har vi også tilleggsfunksjoner som eget autorisert bilverksted, egne kurslokaler hvor vi kurser og etterutdanner egne og eksterne sjåfører. Vi nevner Yrkessjåførdirektivet med krav til etterutdanning hvert 5 år, ADR kurs for å kunne frakte farlig gods (tankbil) og truckførerkurs i klasser opp til 10 tonn.

Summen av dette gjør Lomundal Transport AS til et solid, stabilt og framtidsrettet firma.

Kom i kontakt med oss her!