Nyhet

Miljøfyrtårn

Og med det var begge selskapene Miljøfyrtårn!

Det er med glede at vi kan meddele at vårt datterselskap Gas Trans Hemne nå er miljøfyrtårnsertifisert, og at begge våre driftsselskap med det innehar sertifiseringen.

I Lomundal-konsernet har vi alltid hatt fokus på bærekraftige valg og løsninger. Det viste vi den gangen vi var offensive og prøvde ut 1.generasjon med biodiesel, og det siste vi igjen når vi i 2019 ble det første selskapet som la inn bestilling på en 3´akslet trekker som går på ren biogass. Dette var før det i det hele tatt var kommet opp fyllestasjoner her til lands.

 

Derfor ble det etter hvert naturlig for oss å gå inn i en prosess med å bli Miljøfyrtårn. Prosessen med å få sertifisert morselskapet Lomundal Transport ble startet og gjennomført i fjor, men vi kunne ikke stoppe der. Så i januar i år startet prosessen med å også få sertifisert vårt datterselskap Gas Trans Hemne, som tross alt står for nesten halvparten av driften. Det er en glede å nå kunne si at prosessen er i mål, og at sertifiseringene er på sin plass.

 

Anledningen ble behørig feiret med kaffe og kaker, sammen med ordfører Odd Jarle Svanem, sertifiser Jorulf Gumdal og konsulent Helen Hartel. Lomundal Transport og Gas Trans Hemne her representert ved Øystein Lomundal, som har holdt i prosessen fra vår side.

Stor takk til alle involverte!